Tuotteet hakusanalla dogal merilevä (4)

Salvialehti - HoReCa

Salvialehti - HoReCa

Salvia officinalis on laajasti käytetty mausteena ruoanlaitossa. Kuivattua ruohoa lisätään keittoihin ja pääruokiin, sekä piirakoiden ja muiden kulinaaristen tuotteiden päälle, joihin kuuluvat munariisi, kaali ja liha. Käyttö Välipalat, pääruoat, juomat, makeat ruoat. Maku Mausteinen, karvas Ravintoarvo 100 grammaa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 13 Hiilihydraatit (g / 100g)… 61 Energia-arvo (kcal / 100g)… 410
Guarana - jauhe

Guarana - jauhe

Luonnollinen guarana-jauhe Nettopaino: 50 g Energiarvo 100 g: 590 kcal Parasta ennen: 12 kuukautta
Valkosipulimerisuola

Valkosipulimerisuola

Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen, toisen lounasruoan valmistamiseen. Proteiinit (g / 100g): 9,5 Rasvat (g / 100g): 0,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 3,0 Energiarvo (kcal / 100g): 50
Aniksen siemen

Aniksen siemen

Anisensiemenet - mauste, joka tuotiin Eurooppaan varhaisella keskiajalla ja sai nopeasti suosiota ruoanlaitossa. Papit ja parantajat muinaisissa sivilisaatioissa arvostivat aniksen siemeniä - joiden parantavia ominaisuuksia kutsuttiin joskus ihmeiksi. Ruoanlaitossa käytetään aniksen kaikkia osia kaikissa mahdollisissa muodoissa. Anisensiemeniä lisätään marinadiin antamaan sille kirkasta makua. Jos sekoitat niitä laakerinlehtien ja kanelin kanssa, saat erinomaisen kotitekoisen mausteen kylmille liharuuille. Proteiinit (g / 100g): 18,0 Rasvat (g / 100g): 16,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 35,0 Energiarvo (kcal / 100g): 360,0